Vuokraa pomppulinna

Coinlinelta löydät Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman pomppulinnoja. Laajasta valikoimasta löytyy sopivat pomppulinnat kaikenikäisille, pienistä lapsista aikuisiin. Kaikki pomppulinnat täyttävät EU-alueen turvallisuusnormit. Vuokrauksen yhteydessä vuokraaja saa tarvittavan opastuksen ja ohjeistuksen laitteiden turvalliseen käyttöön.

Tutustu pomppulinnavalikoimaamme tästä »
Seikkailupomppulinnat löydät täältä »

Vuokraamme myös paljon muita tapahtuma-, viihde- ja messulaitteita. Meillä on Suomen laajin ja monipuolisin laitevalikoima, lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa.

Katso kaikki vuokratuotteet »

Pomppulinnoja
Vuokraa pomppulinnoja

Coinline Oy

Coinline on kokenut ja arvostettu viihde-, tapahtuma- ja messulaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut espoolainen perheyritys. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta ja olemme alamme edelläkävijöitä. Meillä on Suomen laajin ja monipuolisin messu-, tapahtuma- ja viihdelaitevalikoima. Tuotevalikoimassamme on lähes 1000 tuotetta ja mm. yli 150 pomppulinnaa. Meillä on myös paljon kokemusta lasten sisähuvipuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo 1980-luvulta lähtien. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia sisähuvipuistoprojekteja Pohjoismaissa ja Baltiassa.