Pomppulinnamaailma REDI on avoinna tällä hetkellä vain yksityiskäytössä

Vuokraa koko Pomppulinnamaailma REDI yksityiskäyttöön ja pidä huippukivaa turvallisesti.

Vuokraa Pomppulinnamaailma pomppimiseen, lähipiirin synttärijuhlille tai vaikka iloiseen perhetapahtumaan. Yksityistilaisuuksia järjestettävissä joka päivä. Hinta vain 90,-/h.

Pidetään lapset liikkumassa ja riemu yllä läpi poikkeusajan yhdessä ja turvallisesti.

Yksityissynttärit

Järjestä Pomppulinnamaailma REDIssä huippuhauskat synttärit.

Järjestä superkivat synttärit Pomppulinnamaailmassa ja saat koko tilan omaan käyttöösi. Kerrankin on riittävästi tilaa ja huimasti tekemistä. Synttärivieraille on varattu tarjoiluja varten pöydät ja tuolit. Pomppulinnamaailman synttärit kestävät 2 tuntia. Pomppulinnamaailman synttäreiden hinta on 180,-

Synttäreitä voi järjestää Pomppulinnamaailmassa viikon jokaisena päivänä.

Lisätiedot ja varaukset

Perttu Vänttinen 050-531 9095

Pomppulinnamaailma yksityistilaisuus REDIssä
Pomppulinnamaailma Helsingin REDIssä

Sisältö

Pomppulinnamaailma REDIssä on pomppulinnoja sekä aktivoivia pelejä kaiken ikäsille lapsille. Yhteensä yli 20 erilaista leikki-, peuhu- ja pelipistettä, jotka saavat lapset liikkumaan ja posket punoittamaan. Voit kiivetä Viidakko-ilmamäen päälle ja peuhata Jungle Mania- tai Taikametsä-pomppulinnassa. Seikkailurata ja Krotiililiukumäki tarjovat lisää viidakkoaiheisia leikkihetkiä. Välillä voit käydä kaverin kanssa pelaamassa tanssipeliä ja ilmakiekkoa tai seikkailla ratsastussimulaattorilla sekä testata nopeutta erilaisilla nopeustestipeleillä. Pienimmille lapsille löytyy myös keinuautomaatteja sekä ihastuttava juhlakaruselli.

Pomppulinnamaailma faktat

Sijainti

REDIn pomppulinnamaailma sijaitsee 2 kerroksessa, metron alatasanteen, R-kioskin ja Arnoldsin vieressä.

Pysäköinti

REDIssä on runsaasti pysäköintitilaa isoissa parkkiruuduissa. Kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Taskuparkki-sovelluksella. Ilman taskuparkki sovellusta ensimmäinen tunti on ilmainen ja sen jälkeen 1,40 / alkava 30 min.

Lapset ovat alueella lapsen mukana olevan aikuisen vastuulla. Alueella ei ole lastenhoitopalvelua.

Pomppulinnamaailma REDI

Ohjeet/säännöt

  • Tulethan Pomppulinnamaailmaan vain täysin terveenä.
  • Pomppulinnamaailmassa leikitään omalla vastuulla. Vanhemmilla on vastuu lapsistaan, eikä alle 12-vuotiaita lapsia saa jättää yksin. 15 vuotta täyttänyt voi toimia pienempien lasten valvojana.
  • Ulkovaatteet ja ulkokengät jätetään niille varattuihin vaatenaulakoihin. Pomppulinnamaailma ei vastaa naulakkoon jätetyistä tavaroista.
  • Hygieniasyistä Pomppulinnamaailmassa liikutaan sisätossut tai sukat jalassa. Paljain jaloin ei saa mennä Pomppulinnamaailmaan.
  • Päiväranneke oikeuttaa rajoittamattomaan leikkiaikaan Pomppulinnamaailmassa saman päivän aikana. Päivärannekkeella voi myös poistua ja tulla takaisin Pomppulinnamaailmaan juuri niin kuin haluat.
  • Meillä ei saa töniä eikä kiusata. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja voi poistaa mahdollisesti häiriötä aiheuttavat henkilöt. Mikäli ongelmia ilmenee, kerrothan niistä henkilökunnalle välittömästi.
  • Muistetaan hyvä käsihygienia. Kädet on hyvä puhdistaa aina ennen alueelle menoa sekä sen jälkeen. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Pomppulinnamaailmassa on myös käsidesipisteitä.
  • Jätäthän ketjut, kaulakorut sekä terävät esineet kotiin. Näin kaikilla on turvallisempi olla ja välineet pysyvät paremmin kunnossa.
  • Voit nauttia Pomppulinnamaailman kioskin palveluista. Juomapullot voit ottaa mukaan alueelle, mutta pomppulinnoissa ei saa juoda eikä ruokailla.
  • Pomppulinnamaailma ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Yhteystiedot
Pomppulinnamaailma REDI
Kauppakeskus REDI
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki

Operaattori
Irti Maasta Oy
Perttu Vänttinen
050-531 9095
perttu@irtimaasta.fi

Tutustu lisää kauppakeskus REDIin

Kauppakeskus REDI logo