Pomppulinnamaailma Mylly on avoinna tällä hetkellä vain yksityiskäytössä

Vuokraa Pomppulinnamaailma Mylly yksityiskäyttöön ja pidä hauskaa turvallisesti täysin omassa rauhassa.

Vuokraa Pomppulinnamaailma pomppimiseen, lähipiirin synttärijuhlille tai vaikka iloiseen perhetapahtumaan. Yksityistilaisuuksia järjestettävissä joka päivä. Hinta vain 90,-/h.

Pidetään lapset liikkumassa ja riemu yllä läpi poikkeusajan yhdessä ja turvallisesti.

Yksityissynttärit

Järjestä Pomppulinnamaailma Myllyssä huippuhauskat synttärit.

Järjestä superkivat synttärit Pomppulinnamaailmassa ja saat koko tilan omaan käyttöösi. Kerrankin on riittävästi tilaa ja huimasti tekemistä. Synttärivieraille on varattu tarjoiluja varten pöydät ja tuolit. Pomppulinnamaailman synttärit kestävät 2 tuntia. Pomppulinnamaailman synttäreiden hinta on 180,-

Synttäreitä voi järjestää Pomppulinnamaailmassa viikon jokaisena päivänä.

Lisätiedot ja varaukset

Perttu Vänttinen 050-531 9095

Pomppulinnamaailma yksityistilaisuus Myllyssä
Pomppulinnamaailma Kauppakeskus Myllyssä

Sisältö

Pomppulinnamaailma Myllyssä on paljon kaikkea kivaa eri-ikäsille lapsille. Yhteensä 30 erilaista leikki-, peuhu- ja pelipistettä, jotka saavat lapset liikkumaan ja posket punoittamaan. Tilaa on yhteensä noin 1000m². Voit seikkailla Mittarimato seikkailuradalla sekä hyppiä, pomppia ja leikkiä monissa muissakin pomppulinnoissa. Voit ratsastella puhallettavassa poniaitauksessa pikku poneilla. Voit päästää itsesi irti ja luikerrella donitsien läpi Sirkus temppupatjalla. Välillä voit käydä kaverin kanssa tanssimassa tanssipeliä ja pelailemassa ilmakiekkoa tai muita pelejä sekä testata nopeutta erilaisilla nopeustestipeleillä. Pienimmille lapsille löytyy soft play alue, viidakko -leikkipaikka sekä monia lasten pelejä. Pomppulinnamaailmassa on myös mielettömän kiva lasten rodeohärkä.

Pomppulinnamaailma faktat

Sijainti

Pomppulinnamaailma Mylly sijaitsee Myllyn 1. kerroksessa Stadiumin päädyssä.

Pysäköinti

Kauppakeskus Myllyssä on 3000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Älykkäät parkkiopasteet ohjaavat sinut selkeästi ja nopeasti lähimmille vapaille pysäköintipaikoille.

Lapset ovat alueella lapsen mukana olevan aikuisen vastuulla. Alueella ei ole lastenhoitopalvelua.

Pomppulinnamaailma Mylly

Ohjeet/säännöt

  • Tulethan Pomppulinnamaailmaan vain täysin terveenä.
  • Pomppulinnamaailmassa leikitään omalla vastuulla. Vanhemmilla on vastuu lapsistaan, eikä alle 12-vuotiaita lapsia saa jättää yksin. 15 vuotta täyttänyt voi toimia pienempien lasten valvojana.
  • Ulkovaatteet ja ulkokengät jätetään niille varattuihin vaatenaulakoihin. Pomppulinnamaailma ei vastaa naulakkoon jätetyistä tavaroista.
  • Hygieniasyistä Pomppulinnamaailmassa liikutaan sisätossut tai sukat jalassa. Paljain jaloin ei saa mennä Pomppulinnamaailmaan.
  • Päiväranneke oikeuttaa rajoittamattomaan leikkiaikaan Pomppulinnamaailmassa saman päivän aikana. Päivärannekkeella voi myös poistua ja tulla takaisin Pomppulinnamaailmaan juuri niin kuin haluat.
  • Meillä ei saa töniä eikä kiusata. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja voi poistaa mahdollisesti häiriötä aiheuttavat henkilöt. Mikäli ongelmia ilmenee, kerrothan niistä henkilökunnalle välittömästi.
  • Muistetaan hyvä käsihygienia. Kädet on hyvä puhdistaa aina ennen alueelle menoa sekä sen jälkeen. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Pomppulinnamaailmassa on myös käsidesipisteitä.
  • Jätäthän ketjut, kaulakorut sekä terävät esineet kotiin. Näin kaikilla on turvallisempi olla ja välineet pysyvät paremmin kunnossa.
  • Voit nauttia Pomppulinnamaailman kioskin palveluista. Juomapullot voit ottaa mukaan alueelle, mutta pomppulinnoissa ei saa juoda eikä ruokailla.
  • Pomppulinnamaailma ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Yhteystiedot
Pomppulinnamaailma Mylly
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1
21280 Raisio

Operaattori
Irti Maasta Oy
Perttu Vänttinen
050-531 9095
perttu@irtimaasta.fi

Tutustu lisää kauppakeskus Myllyyn

Kauppakeskus Mylly logo