Pomppulinnamaailma Mylly

Myllyn Pomppulinnamaailma tarjoaa hauskan aktiviteettialueen pomppulinnoista useisiin erilaisiin simulaattoreihin ja peleihin. Pomppulinnamaailmaan on helppo saapua julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Samalla käynnillä voit helposti asioida myös muissa kauppakeskuksen liikkeissä ja käyttää monipuolisia palveluita. Pääsymaksun hinnalla Pomppulinnamaailmassa voi piipahtaa hetkeksi tai viihtyä pidempään. Tervetuloa leikkimään ja pitämään hauskaa, vaikka koko perheen voimin!

Pomppulinnamaailma yksityistilaisuus Myllyssä
Pomppulinnamaailma Myllyn aukioloajat

Sisältö

Myllyn Pomppulinnamaailmassa on pomppulinnoja sekä aktivoivia pelejä kaiken ikäisille lapsille. Useat erikokoiset pomppulinnat sekä toiminta- ja pelipisteet saa lapset liikkumaan ja posket punoittamaan. Voit kiivetä Viidakko-ilmamäen päälle, peuhata Jungle- tai Taikametsä-pomppulinnassa. Välillä voit käydä kaverin kanssa pelaamassa tanssipeliä ja ilmakiekkoa tai seikkailla simulaattorilla sekä testata nopeutta erilaisilla nopeustestipeleillä. Pienimmille lapsille löytyy keinuautomaatti sekä ihastuttava juhlakaruselli.

Pomppulinnamaailma Kauppakeskus Myllyssä

Synttärit Pomppulinnamaailmassa

Vietä kivat synttärit Pomppulinnamaailmassa. Synttäreillä lapset leikkivät ja käyttävät Pomppulinnamaailman hauskoja laitteita yhdessä muiden lasten kanssa. Käytössänne on oma juhlatila omien tarjoiluiden nauttimiseen. Synttäritilaan tuodaan omat tarjoilut ja siistitään tila käytön jälkeen seuraaville juhlijoille. Synttäreiden hinta muodostuu juhlijoiden määrästä (a´12€) sekä synttäritilan vuokrasta (40€). Synttärit kestävät kaksi tuntia. Synttäritilassa on istumapaikat 12 lapselle. Käytössänne on siivousvälineet ja roska-astia synttäritilan siistimiseen. Synttäritila varataan etukäteen soittamalla numeroon: 050-531 9095.

Synttäreiden järjestys (klo 12:00 vain esimerkki kellonaikana, juhlat alkavat kuitenkin aina tasatunnein)
12:00 saapuminen, maksu, ulkovaatteet- ja kengät narikkaan, lasten leikkiminen alkaa
12:15 synttäritila vapautuu kattamista varten
13:00 lasten herkutteluhetki synttäritilassa
13:30 lasten leikki jatkuu ja synttäritilan siivous alkaa
14:00 juhlat loppuvat, synttäritila tyhjä- ja siistitty seuraaville juhlijoille

Yksityistilaisuus Pomppulinnamaailmassa

Voit vuokrata koko Pomppulinnamaailman vain omaan käyttöösi, alkaen 90€/h. Varauksen aikana koko Pomppulinnamaailma kaikkine laitteineen on vain teidän käytössänne.
Yksityisvarauksia voi järjestää ennen aukioloaikoja, sekä niiden jälkeen, yhdestä tunnista alkaen, viikon jokaisena päivänä.

Pomppulinnamaailma faktat

Aukioloajat 7.6. alkaen

Ma-La klo 10-19
Su Klo 12-18
Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin ja laitteiden/puiston sulkemiseen olosuhteiden tai teknisten syiden vuoksi.

Hinnat Pomppulinnamaailmassa

12,-/1,5h
15,-/3h

Maksavan asiakkaan seurassa alle kaksivuotiaat sekä huoltajat veloituksetta.

Sijainti

Pomppulinnamaailma Mylly sijaitsee Myllyn 1. kerroksessa Irti Maasta kiipeilypuiston ja DNA myymälän vierestä.

Pysäköinti

Myllyssä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa isoissa parkkiruuduissa

Lapset ovat alueella lapsen mukana olevan aikuisen vastuulla. Alueella ei ole lastenhoitopalvelua.

Pomppulinnamaailma Mylly

Ohjeet/säännöt

 • Tulethan Pomppulinnamaailmaan vain täysin terveenä.
 • Sisätiloissa liikkuminen tapahtuu rauhallisesti kävellen. Juokseminen ei kuulu Pomppulinnamaailmaan.
 • Pomppulinnamaailmassa leikitään omalla vastuulla. Vanhemmilla on vastuu lapsistaan, eikä alle 12-vuotiaita lapsia saa jättää yksin. 15 vuotta täyttänyt voi toimia pienempien lasten valvojana.
 • Ulkovaatteet ja ulkokengät jätetään niille varattuihin vaatenaulakoihin. Pomppulinnamaailma ei vastaa naulakkoon jätetyistä tavaroista.
 • Hygieniasyistä Pomppulinnamaailmassa liikutaan sisätossut tai sukat jalassa. Paljain jaloin ei saa mennä Pomppulinnamaailmaan.
 • Sisäänpääsymaksu oikeuttaa rajattuun leikkiaikaan Pomppulinnamaailmassa saman päivän aikana.
 • Meillä ei saa töniä eikä kiusata. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja voi poistaa mahdollisesti häiriötä aiheuttavat henkilöt. Mikäli ongelmia ilmenee, kerrothan niistä henkilökunnalle välittömästi.
 • Muistetaan hyvä käsihygienia. Kädet on hyvä puhdistaa aina ennen alueelle menoa sekä sen jälkeen. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Pomppulinnamaailmassa on myös käsidesipisteitä.
 • Jätäthän ketjut, kaulakorut sekä terävät esineet kotiin. Näin kaikilla on turvallisempi olla ja välineet pysyvät paremmin kunnossa.
 • Voit nauttia Pomppulinnamaailman kioskin palveluista. Juomapullot voit ottaa mukaan alueelle, mutta pomppulinnoissa ei saa juoda eikä ruokailla.
 • Pomppulinnamaailma ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Yhteystiedot
Pomppulinnamaailma Mylly
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1
21280 Raisio

Operaattori
Irti Maasta Oy
Perttu Vänttinen
050-531 9095
perttu@irtimaasta.fi

Tutustu lisää kauppakeskus Myllyyn

Kauppakeskus Mylly logo